De tuinen Aloë Vera gel 98%

Kan ik hier eventjes mijn enthousiasme uiten over wat een top product dit is?!!

Ik ben een hele grote fan van Aloë vera. Ik zou het echt iedereen aanraden! Heb je het nog niet in je kast staan? Dan raad ik je zeker aan om dit aan te schaffen. 
Let op: tegenwoordig is Aloë Vera een zeer grote hype geworden in de cosmetica. Overal om je heen zie je wel producten staan die ‘Aloë Vera’ bevatten. 
Ik wil eventjes duidelijk maken dat als je absoluut 100% wilt genieten van de voordelen en de wonderen die Aloë Vera kan verrichten je het best kiest voor de meest natuurlijke variant. Het allerbeste natuurlijk,  is om de gel te gebruiken die rechtstreeks komt van de plant. Dan heb je het product in z’n meest pure vorm zonder toevoegingen die de werking verminderen. Maar voor de lazy people onder ons, die het veel liever direct kant en klaar in een potje hebben is dit een prima variant. (Ik behoor tot deze groep hehe)
Er bestaan ook 100% varianten, maar die zijn heel wat moeilijker te vinden. Ik heb die tot nu toe nog niet in de winkel gevonden. 

Laat me jullie eerst eventjes kort uitleggen waarvoor Aloë Vera precies zorgt:
– tegengaan van het verouderingsproces
– verjongt de huid
– hydrateert
– zit boordevol mineralen, aminozuren, vitaminen,…

Waarom is dit anders dan alle andere producten?
Aloë Vera kan in de bovenste huidlaag heen te dringen, waardoor de genezende en vochtinbrengende eigenschappen van de plant zeer diep kunnen penetreren. Dit zorgt voor  een intensieve, diepe verzorging van de huid in tegenstelling tot een “cover-up” bij de meeste andere huidverzorgingsproducten. 

Omdat het een natuurlijk product is, is het voordeel dat je het kunt gebruiken voor alle huid types! 
Ik had vaak een onzuivere huid, veel puistjes, rode vlekjes,… Het zag er echt niet uit…  Sinds ik Aloë Vera gebruik is mijn huid echt veranderd. Mijn onzuiverheden zijn volledig weg, ik heb een natural glow gekregen en mijn huid ziet er minder dof uit.

Je kunt zelfs Aloë Vera gebruiken als je verbrand bent door de zon. Het geeft een zeer verkoelend effect. Ook na het scheren, ontharen,… Kortom, het is goed voor heel wat dingen. 

Girls, ik wil echt benadrukken dat het zooo belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Doe dit alstublieft goed met kwaliteitsvolle producten. Er zitten in zoveel producten vaak zoveel brol en schadelijke dingen die je huid enkel maar uitdroogt of waarvan je nog meer onzuiverheden krijgt. 

Ik gebruik deze van De Tuinen die 98% Aloë Vera bevat. Ik ben er super tevreden van. Het bevat geen kleurstoffen en is 100% Vegan.
Een nadeel aan het product kan de prijs zijn. Hoe hoger de concentratie Aloë Vera het product bevat, hoe hoger de prijs. Maar ik vind het een goede investering. Liever iets meer betalen voor een kwaliteitsvol product die een goede werking heeft, dan weinig betalen voor een product die niet doet wat het moet doen. 

Ik koop hem altijd in de Holland&Barret, daar kost het 16,59 voor een potje. 
MAAR deze winkel doet altijd super leuke acties! ( 1 + 1 gratis, 50%,…) Als ik hem ga kopen, betaal ik eigenlijk altijd minder. 
Nog een nadeel is dat het natuurlijk niet 100% puur is. Het beste is om nog altijd zelf de gel uit de plant halen, maar dit neemt heel wat tijd in beslag. Maar goed, je huid zal toch al zeer dankbaar zijn als je dit doet, ook al is het niet 100% puur. 


Natuurlijk is Aloë Vera niet genoeg, er zijn nog heel wat andere factoren die meespelen, maar je huid zal je zoooo dankbaar zijn als je hiermee al begint. Misschien moet ik maar eens een blogpost maken met mijn skin care routine? 
Wat is jullie ervaring met Aloë Vera? Gebruiken jullie dit ook? Laat het weten in de comments. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

Volg ook zeker The beauty review planet voor meer eerlijke reviews!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s