M.A.C bronzing powder

Op de website vind ik het volgende terug: ” Een subtiel getint poeder dat de huid transparante, natuurlijke kleureffecten en highlights geeft. Perfect voor het versterken van de huidtint; geeft een natuurlijke, zonnige look ; of accentueert de bruine huid. Gemaakt voor een vloeiende, gelijkmatige applicatie op alle huidtypen.”

prijs: 29,00 euro

Eindelijk een bronzer die mij er niet laat uitzien als een wortel! Ik heb een hele lichte huid, waardoor het voor mij moeilijk is om een product te vinden met de juiste kleur. Ik heb hem in de kleur: Matte bronze bare shouldered bronze.

Het leuke en ideale voor mij aan dit product is de koele ondertoon. 
Het is een zeer licht bruin met koele ondertoon, waardoor het er zeer natuurlijk gaat uitzien.  Ik heb heel lang gezocht naar zo’n kleur. Vaak was de kleur steeds iets te bruin of te oranje voor mij.  
Ik vind het effect van de “natural sunkissed look” het mooist bij het gebruik van een bronzer, maar dit is puur persoonlijke voorkeur natuurlijk. 

De verpakking vind ik er  mooi uitzien, maar is vooral zeer praktisch. Het is niet al te groot, dus past makkelijk in je handtas als je je make-up nog wat wilt bijwerken.  Aan de binnenkant is er ook een spiegeltje. 

Ik raad aan om bij deze bronzer zeker een foundation te gebruiken. Het is veel makkelijker te blenden en het ziet er ook beter en natuurlijker uit. Het ziet er zo mooi uit als alles mooi in elkaar geblend is en je die ‘smooth’ look krijgt. Het nadeel aan deze bronzer is dat hij  moeilijk te blenden is zonder foundation.  Als ik geen foundation gebruik begint het bij mij soms te ‘vlekken’. 

Tik ook eerst eventjes je borstel af voordat je hem aanbrengt op je huid. Zo vermijd je dat je te veel product op je borstel hebt. De beste manier is om op te bouwen. Start eerst met een klein beetje en blend dit goed. Nog niet tevreden? Neem dan nog een beetje. 
Als je te veel op je borstel hebt, gaat het vaak mis en krijg je een gigantische vlek of een veel te donkere ‘streep’. 

Hebben jullie ervaring met dit product? Welke bronzer gebruiken jullie? Ik hoor het graag! Reageer gerust in de comments. Ik vind het super leuk om ervaringen te delen met elkaar en bij te leren.

Wil je meer eerlijke reviews lezen? Volg dan zeker The beauty review planet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s