Schwarzkopf gliss kur supreme length haarserum

“Don’t cut, repair”

Dit is wat deze lijn van Schwarzkopf belooft. Iets wat ik amper kan geloven. Hoe kan je nu in godsnaam gespleten haarpunten wegkrijgen met een product? Ik heb altijd gehoord dat er maar 1 oplossing is voor gespleten haarpunten en dat is afknippen…

Ikzelf heb lang en dik haar en heel erg veel last van droog en beschadigd haar. Gespleten haarpunten is iets waar ik heel veel last van heb, dus ik ben de ideale testpersoon haha!

Ik heb deze gekocht in de Kruidvat voor €5,79. Dit is de info die ik terug vind op hun website:

Lang en onhandelbaar haar? Schwarzkopf Gliss Kur Supreme Length Haarserum is ideaal voor jouw lange haar.

Supreme Length met micro-herstel-lipides en pioen essence is speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van lang haar. Het verwijdert overtollig talg aan de haarwortels en herstelt de beschadigde haarlengtes.

De voordelen en kenmerken:
• Lichte formule voor pluiscontrole
• Intense bescherming
• Maakt het haar oppervlakkig glad

Maar doet het wat het beloofd?

Ken je dat gevoel als je net van de kapper terug komt en je haar zooooo zacht aanvoelt? Wel, dit gevoel kan ik eindelijk thuis ook zelf creëren! Mijn haar voelt zo zacht aan! En het ruikt nog eens ongelooflijk lekker! 😍 Mijn haar heeft ook een natuurlijke gezonde glans gekregen.

Of het ook daadwerkelijk alle gespleten haarpunten verwijderd? Daar kan ik niet met zekerheid op antwoorden… Mijn gespleten haarpunten zijn wel met zeker de helft verminderd.

MAAR dit resultaat ben ik bekomen doordat ik het gebruikt heb in combinatie met andere producten. (Haarmasker, shampoo, conditioner, olie…)

Benieuwd hoe ik mijn extreem beschadigd haar terug gezond gemaakt heb ZONDER kappersbezoek? Reageer dan in de comments en dan maak ik er een blogpost over.

Toch ben ik overtuigd dat het product een zeer goede beschermlaag geeft op je haar. Ook is het een zeer goed product om zijde zacht, glanzend haar te creëren.

Hoe gebruik je het?

De verpakking raad aan om een nootje crème na het wassen in handdoekdroog haar te doen. Dit product moet niet uitgespoeld worden. Je kunt het 2-3 keer per week gebruiken. Ik persoonlijk breng het aan net voordat ik mijn haar ga stijlen in combinatie met een heat protection spray.

Conclusie: Ga ik het product nog eens aankopen? Jazeker. Moet je nooit meer naar de kapper gaan met dit product? Ik dacht het niet. Een kappersbezoek is nog steeds aan te raden om je haar mooi in model te knippen. Dit product is ideaal in combinatie met andere producten. Gebruik het dus bijvoorbeeld met het haarmasker uit dezelfde lijn van Schwarzkopf en ik ben er overtuigd dat dit een hele goede werking kan hebben en de schade kan beperken.

Hebben jullie tips om gespleten haarpunten te verminderen? Wat zijn jullie ervaringen met dit bezoek? Ik lees het graag in de comments!

Om te vieren dat onze blog net online is doen wij een win actie op onze instagram pagina! Neem dus zeker een kijkje en waag je kans!

www.instagram.com/thebeautyreviewplanet.be/

Druk zeker op de volgknop en mis geen enkele blogpost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s