Max Factor false lash effect epic mascara waterproof

“Creëer grote, opvallende en epic wimpers zonder dat het uitmaakt wat voor een wimpers je hebt met Max Factor False Lash Effect Epic Mascara. De mascara pakt en vergroot elk detail van iedere wimper voor een epic look.

De False Lash Epic borstel is als meerdere borstels in één waarbij de Zoom-action top de look van de wimpers vergroot tot epic proporties. Geen enkele wimper blijft onopgemerkt! ”

Dit is de informatie die ik terug vind op de website van het Kruidvat. Een mascara waarbij het niet uitmaakt wat voor een wimpers je hebt. Ik heb van mezelf wimpers die moeilijk te krullen zijn, dus ideaal om uit te testen of het echt zo goed is als wat de info beloofd. Deze heb ik gekocht voor €17,99.

Toen ik voor de eerste keer de mascara wou gebruiken schrok ik van het borsteltje. Wat een vreemde borstel! Ik ben het helemaal niet gewoon om met zo’n vorm te werken, maar ik moet toegeven het ziet er moeilijker uit dan dat het is.

De borstel bevat een soort van kleine “tandjes” net zoals een kam. Je wimpers worden dus telkens gekamd, zo vermijd je klontertjes en worden je wimpers mooi verspreid. Ook is het super makkelijk om mascara aan te brengen op de wimpers dicht bij de binnenste ooghoek, door de speciale kop op het borsteltje. Dit vind ik een pluspunt, omdat dit voor mij vaak een struggle is. Met een andere borstel schiet ik vaak uit tegen m’n neus, wat resulteert op een zwarte vlek of lukt het niet om ze mooi te krijgen zonder klonters.

Nu het product zelf. Ikzelf ben tevreden van het uitzicht dat deze mascara creeert. Je wimpers zijn opmerkelijk langer en staan mooi verspreid. Ik haat het als mascara ervoor zorgt dat al je wimpers gaan samen kleven. Dit was hier gelukkig niet het geval, maar dit komt vooral door het speciale borsteltje denk ik.

1 puntje van kritiek is dat het voor mij persoonlijk m’n wimpers niet genoeg “krult”. Ze staan nog iets te veel recht naar voor, waardoor ik een aantal keer erover moet gaan. Ook mis ik wat het “false lash effect” die het product belooft. het toont eerder natuurlijk.

De mascara is goed waterproof en loopt niet uit.

Hebben jullie ervaring met deze mascara? Ik hoor het graag in de comments!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s